Tunsori Canine la Domiciliu

Evitati listele de asteptare!
Evitati stress-ul drumului pana la cabinet!
Tundeti-va catelul acasa, azi!
Servicii prompte, complexe, de calitate!
Preturi foarte convenabile!

Cautare

Tunsori Canine Azi

Tunosoarea de vara este o usurare pentru cainle dumneavoastra.
Cine nu vrea sa aiba un animal sanatos, care sa se simta bine in pielea lui?
Tocmai despre pielea catelului dumneavoastra as dori sa scriu cateva cuvinte.

Ciobanesc Romanesc Mioritic
Vara cainii naparlesc, ceea ce inseamna ca pierd circa 20-25 % din parul des ce le-a crescut in sezonul rece.
Pentru cainii cu blana deasa, care au si subpar (un fel de lana ce le creste printre firele vizibile de par ale blanii), cum sunt Ciobanestii Romanesti, Terrierii, si alte rase cu par lung, naparlirea de vara este un moment special si totodata dificil, intrucat pot aparea caltii, smocuri de par mort, incalcit ce atarna in blana cainelui.
Acesti calti, pe langa aspectul inestetic, ii produc cainelui un real disconfort. In plus, acesti calti pot fi colectori de microbi ce pot produce o serie intreaga de infectii ale pielii.
O pieptanare zilnica a cainelui dumneavoastra poate preveni formarea caltilor. Dar, sa fim sinceri, cine are timp sa-si pieptene zilnic cainele?
De aceea, odata cu sosirea caldurii, este necesara o tunsoare a cainilor cu par lung. Astfel se evita formarea caltilor, infectiilor pielii si i se asigura cainelui un confort termic in perioadele toride.

Airedale Terrier
  Noi oferim servicii de tuns, igienizare si toaletare cainelui dumneavoastra, la preturi foarte convenabile, precum si tratamente, consultatii, deparazitari si vaccinari la domiciliu.
Nu este nevoie sa transportati cainele la un cabinet veterinar. De ce sa-l stressati inutil? Experienta noastra de 12 ani in medicina veterinara poate fi garantia calitatii srviciilor noastre.
Tundeti-va cainele azi, acasa! Nu chinuiti canele pe drum ! Evitati listele de asteptare!